Teatrul de Animație Țăndărică București
Freestyle Puppetry
joi, 20.07.2023
19:30
vineri, 21.07.2023
19:30
DISTRIBUȚIA
În perioada 20 - 21 iulie vor participa actorii: George Simian, Simina Constantin, Florin Mititelu, Mona Toncu
În perioada 28 - 30 iulie (în cadrul SEASTREET) vor participa actorii: Liliana Gavrilescu, Florin Mititelu, Daniela Ruxandra Mihai, Mona Toncu, Ioan Brancu
SINOPSIS
Freestyle Puppetry este un eveniment spectaculos care se desfășoară în spații stradale neconvenționale și care îmbină măiestria păpușarilor cu teatrul de animație. Cu un format dinamic și interactiv, acest eveniment aduce împreună artiști talentați, păpuși și marionete.
Una dintre caracteristicile distinctive ale Freestyle Puppetry este diversitatea tehnicilor de mânuire utilizate în timpul spectacolului. Fie că vorbim despre păpuși la masă, marionete sau păpuși compuse, fiecare moment aduce o nouă surpriză și o demonstrație impresionantă de virtuozitate. Păpușarii dau viață personajelor, creând o iluzie fermecătoare care te captivează de la primul moment.
Pe parcursul Freestyle Puppetry, spectacolele sunt structurate sub forma unor scurte momente de teatru de animație stradal. Aceste momente reprezintă povești captivante abordând teme variate și emoții intense. Fiecare scenă este o mică bijuterie în sine, îmbinând dramă, comedie și multă imaginație.
Un aspect remarcabil al Freestyle Puppetry este interacțiunea cu publicul. Spațiul stradal oferă o atmosferă deschisă și prietenoasă, iar spectatorii sunt invitați să se implice și să interacționeze cu păpușile și actorii. Acest aspect creează o legătură unică între public și spectacol, transformând Freestyle Puppetry într-o experiență memorabilă și participativă.
Evenimentul Teatrul Tăndărică reprezintă o oportunitate extraordinară de a descoperi magia teatrului de animație stradal și de a experimenta emoții puternice într-un cadru inedit. Tehnicile de mânuire spectaculoase, momentele scurte de teatru captivante și interacțiunea cu publicul creează o atmosferă unică și plină de viață. Vă invităm să vă alăturați nouă și să vă bucurați de această călătorie captivantă în lumea minunată a teatrului stradal, unde păpușile prind viață și ne încântă cu poveștile lor fermecătoare.
VEZI GALERIA FOTO
Dezvoltat de Touch Media