Teatrul „Maria Filotti" Brăila
Jake și femeile lui
de Neil Simon
2h:30min
joi, 11.08.2022
20.30
CUMPĂRĂ BILET
TRADUCEREA
Petre Bokor
REGIA
Erwin Șimșensohn
SCENOGRAFIA
Andrada Chiriac
ILUSTRAȚIA MUZICALĂ
Călin Țopa
LIGHTING DESIGNER
Lucian Moga
DISTRIBUȚIA
Valentin Terente, Petronela Buda, Monica Ivașcu, Elena Andron, Narcisa Novac, Ramona Gîngă, Corina Borș, Oana Ichim/Anastasia Zaval
SINOPSIS
Jake și femeile lui, o comedie rafinată și celebră, scrisă de Neil Simon, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați scriitori americani, aduce în fața spectatorilor un scriitor de succes și femeile din viața sa, ce apar și dispar, devenind, pe rând, personaje ale romanelor sale.
Jake este un scriitor de succes, care are relații sentimentale cu probleme. Aflat la a doua căsătorie, în pragul unei crize, Jake examinează toate relațiile cu femeile din viața sa, suprapunând planul imaginar cu cel real, în speranța de a înțelege modul prin care ar putea fi un soț mai bun. Acțiunea se desfășoară în apartamentul newyorkez al scriitorului, unde realitatea și imaginația se amestecă, granița dintre lumea reală și universul interior al scriitorului devenind din ce în ce mai fină, aproape ireală.
Jake și femeile lui este o comedie rafinată care ne introduce cu mult farmec în ,,culisele” vieții de scriitor. Putem remarca partituri actoricești extrem de generoase, numeroase răsturnări de situație, elemente scenice care aduc în final 2 ore de elevat divertisment, dublat de consistente reflecții filosofice.
CUMPĂRĂ BILET
VEZI GALERIA FOTO
Dezvoltat de Touch Media