Teatrul de Nord Satu Mare
Metamorfoze - spectacol concert pus la cale de Fără Zahăr
de Bobi Dumitraș
1h 35 min
CUMPĂRĂ BILET
REGIA
Bobo Burlăcianu
SCENOGRAFIA
Cristian Gătina
ILUSTRAȚIA MUZICALĂ
Vlad Giurge
LIGHTING DESIGNER
Ioan Iluță, Călin Mocan
DISTRIBUȚIA
Adriana Vaida, Andreea Mocan, Andrei Gîjulete, Andrei Stan, Cristian But, Cătălin Mareș, Dana Moisuc, Ioana Cheregi, Raluca Mara, Romul Moruțan, Roxana Fânață, Sergiu Tăbăcaru, Vlad Mureşan.
SINOPSIS
Ce faci atunci când te simţi captiv, vulnerabil, neînţeles sau chiar exclus de către furnicarul social în care de multe secole nimeni nu mai poartă armuri? Îţi creşti cruste interioare care să te fortifice pe sub pielea pe care în continuare vrei să o expui lumii. Cruste care te mişcă şi pe care le mişti într-o dualitate fluidă şi care îţi apără eul lăuntric de tiparele sociale mutilante. Sunt structuri cheratinoase care există prin simplul fapt că te-ai gândit să existe. Privit în secţiune, omul actual este eu social, gândac şi eu lăuntric. Uneori, individul îşi lasă gândacul să adulmece lumea şi să îşi caute semenii. Când se întâlnesc, cântă pe limba lor, o limbă în care fiecare cuvânt are şase picioare.
CUMPĂRĂ BILET
VEZI GALERIA FOTO
CRONICI
Tonul general este unul de ludic pur și dur, cu exhibiționisme și pusee de personalitate ale protagoniștilor, cu ironii reciproce și înțepături între diversele clase, categorii și grupe de insecte. Un insectar al regnului uman, se poate extrapola, dar în litotă. O poveste savuroasă, amuzantă, rafinată, vie, proaspătă și deloc facilă. (...) Un scenariu impecabil, pentru un spectacol nu numai agreabil, ci și „deștept”. (Claudiu Groza, Revista Tribuna, nr.457, 16-30 septembrie 2021)
Dezvoltat de Touch Media