Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova
Toc-Toc
de Laurent Baffie
1h 26 min
joi, 07.07.2022
21:00
CUMPĂRĂ BILET
REGIA
Alexandru Boureanu și Raluca Păun
DECOR
Vanessa Beca
COSTUME
Lia Dogaru
ILUSTRAȚIA MUZICALĂ
George Udrea
LIGHTING DESIGNER
Dodu Ispas
DISTRIBUȚIA
Romanița Ionescu, Ramona Drăgulescu, Costinela Ungureanu, Marian Politic, Alex Calangiu, Claudiu Mihail, Raluca Păun
SINOPSIS
O comedie spumoasă a cărei acțiune se petrece în cabinetul doctorului Stern, un neuropsihiatru de renume mondial în tulburarea obsesiv-compulsivă – TOC sau OCD. O consultație la renumitul dr. Stern se obține cu greu, deoarece acesta călătorește foarte mult și rareori se întoarce în Franța.

Coprolalie, aritmomanie, nosofobie, palilalie sunt doar o parte din afectările celor șase pacienți care se întâlnesc în sala de așteptare a doctorului Stern.

Neuropsihiatrul întârzie, fiind blocat în aeroportul din Frankfurt. După o vreme, pacienții vor încerca să omoare timpul prin improvizarea unei terapii de grup care îi va situa pe toți în afara zonei lor de confort. Fiecare își va spune propria poveste.
CUMPĂRĂ BILET
VEZI GALERIA FOTO
CRONICI
„A fost surpriza de a vedea un asemenea subiect într-o comedie, cu un public dezlănțuit în hohote de râs. Am simțit o strângere de inimă vizavi de curajul lui Alexandru Boureanu de a propune și a regiza un asemenea spectacol. ” (https://agenda.liternet.ro/articol/25443/Marius-Dobrin/Toc-toc-la-usa-destinului.html)
Dezvoltat de Touch Media