Despre noi


🫧
 oamenii vin la mare să facă dragoste sărată, să bea o sticlă de bere desfăcută cu ochiul ... ni se spune la finalul spectacolului 𝐒𝐄𝐀𝐒𝐈𝐃𝐄 𝐒𝐓𝐎𝐑𝐈𝐄𝐒, spectacol în care marea e adusă într-o sală teatru și se-ngrămădește-n ochi de spectatori mereu dornici de vară;
🏖️ Dar și anul acesta e un bun prilej ca oamenii să-mbine marea cu o altă mare la fel de vastă și de plină de surprize: 𝐒𝐄𝐀𝐒. Vine valul puternic și ne-aduce:
🎭7 săptămâni de 𝐒𝐄𝐀𝐒;
🎟️Peste 40 de evenimente: spectacole, concerte, teatru de stradă, instalații new media;
🥁 Peste 30 de teatre și companii invitate;
🌊 Peste 600 de invitați;
🐚 3 locații: Teatrul de vară Soveja, Parcul Arheologic, Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța; 

Teatrul de Stat Constanța organizează, în lunile iulie și august, Stagiunea Estivală a anului 2023, al cărei finanțator este Consiliul Județean Constanța, iar partener principal – Primăria Constanța.

SEAS - STAGIUNEA ESTIVALĂ A ARTELOR SPECTACOLULUI, Constanța, iulie – august 2023 este un eveniment conceput pentru a oferi constănțenilor, dar și turiștilor care aleg litoralul românesc pe perioada verii, șansa de a vedea o selecție variată de spectacole de teatru și muzică produse de instituții culturale din întreaga țară.

Reprezentațiile au loc la Teatrul de Vară Soveja (în spatele City Mall), pe scena special amenajată în Parcul Arheologic din centrul orașului (pe Bulevardul Ferdinand) și la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța. 

Echipa

Dezvoltat de Touch Media