Teatrul de Stat Constanța
Meciul de comedie
Miercuri
17.08.2022
20:30
CUMPARA BILET
DURATA SPECTACOLULUI
1h 20min
REGIA
Dragos Muscalu
SCENOGRAFIA
Lăcrămioara Dumitrașcu
Muzica originală
la pian live: Vlad Pasencu / Mădălin Niculae
DISTRIBUȚIA
Florin Aioane, Remus Archip, Andrei Cantaragiu, Lucian Iftime, Ecaterina Lupu, Cătălina Mihai, Ștefan Mihai, Mirela Pană, Florina Stănculeţ, Andrei Bibire.
CRONICI
„Spectacolul pune în valoare, în primul rând, talentul și potențialul tinerilor actori (decana de vârstă este Mirela Pană), angajați și colaboratori (Ecaterina Lupu, Vlad Lință și Ștefan Mihai). Ei joacă, dansează și cântă după cum le spune publicul. Se asigură de acest aspect arbitrul competiției. Publicul alege titluri, propune scenarii, vine cu idei. Năstrușnice, cum altfel? Iar actorii urmează indicațiile. Nu duc lipsă de idei și de talent. Greșelile însă îi pot costa pierderea de puncte și eliminarea din joc. Aplauzele publicului, mai bine zis intensitatea și durata lor, au un rol decisiv în desemnarea câștigătorilor. (Mirela Stîngă - „La „Meciul de comedie“, actorii cântă, joacă și dansează după cum dictează spectatorii”
Spectacolul de improvizație are ca principală caracteristică lipsa oricărui scenariu și chiar și a regiei. Totul, text, mișcare scenică, lumini, muzică se creează pe loc, în fața spectatorilor. Formatul este unul competițional, în care actorii împărțiți în două echipe se înfruntă într-o serie de probe, iar spectatorii au un rol foarte important, ei stabilind și temele de improvizație precum și echipa câștigătoare a fiecărei probe.
CUMPĂRĂ BILET
VEZI GALERIA FOTO
SPECTACOLE DE LA ACELASI TEATRU
Miercuri
20.07.2022
Teatrul de Stat Constanța
de Simon Beaufoy
REGIA:
Vlad Cristache
TEATRUL DE VARĂ SOVEJA
Marți
02.08.2022
Teatrul de Stat Constanța
de Alexandru Kirițescu
REGIA:
Lucian Iancu
TEATRUL DE VARĂ SOVEJA
Marți
09.08.2022
Teatrul de Stat Constanța
de Simon Beaufoy
REGIA:
Vlad Cristache
TEATRUL DE VARĂ SOVEJA
Dezvoltat de Touch Media